15 Temmuz 2008

TEK TIKLA DÜNYA'nın HERYERİNE ÜCRETSİZ YARDIM GÖNDEREBİLİRSİNİZ!!!

Hepimiz yardım etmek isteriz ihtiyacı olanlara.Belki maddi durumumuz el vermez belkide vaktimiz olmaz. İşte böyle bahanelerle kimseye yardım etmediyseniz eğer hayatınızda birgün olsun kendinizi düşünmeden maddiyatı düşünmeden yardım edin tek yapılması gereken belirli sitelere tıklamak.Bu yardımlar ücretsiz siz reklam gördünüz diye sponsor reklama ödemesi gereken parayı yardıma muhtaç yerlere aktarıyor.
Hiçbir maliyeti yok, bağışlamanın parası altda verilen sitelerdeki butonlara tikladiktan sonra, Reklam Logolarını Görmeniz ile REKLAM YAPAN SPONSORLAR tarafından ödeniyor.. Dünyanın herhangi bir yerinde yardıma muhtaç olan biri senin bir mouse hareketini bekliyor...Günde Sadece Bir Kere Bağışta Bulunabiliyorsunuz:
Hunger Site (fakirlere yiyecek yardimi)
http://www.thehungersite.com

Breast Cancer Site (göğüs kanserine karşı mamografi)
http://www.thebreastcancersite.com

Child Health Site (çocuklara yönelik sağlık taraması)
http://www.thechildhealthsite.com

Literacy Site (çocuklara yönelik kitap dağıtımı)
http://www.theliteracysite.com

Rainforest Site (yağmur ormanları habitat koruma projesine destek)http://www.therainforestsite.com

Animal Rescue Site (hayvanlara yönelik koruma ve yiyecek yardımı)http://www.theanimalrescuesite.com

http://www.freerice.com
sitede Ingilizce kelimelerin eşanlamlısı seçiliyor ve doğru yanıtlanan her kelime için birleşmiş milletlere bagli çalisan dünya gıda programı'na 20 pirinç tanesi bağışlanılıyor. HEM INGILIZCE öGREN, HEM DE FAKIRLERI DOYUR!

Asağıdaki linke tıklayarak hem eğlenceli bir coğrafya oyunu oynuyorsunuz hem de yardımda bulunuyorsununuz!
http://www.freepoverty.com/

Tek yapmanız gereken bu sitelere girmek ve butonlara tıklamak. Her birine sırayla tıklayın ardından ''Click Here to Give-it's Free'' butonunu göreceksiniz o butona tıklayarak karşınıza reklam yapan sponsor firmaların logoları gelecek ve böylece gördüğünüz o reklam logoları ile bağiş paraları reklam yapan sponsorlar tarafından ödenecek...Kesinlikle evrensel güvenilir bir site olduğunu ve ciddiyetsizliğin olmadığını özellikle belirtmek isterim.

2 yorum:

RUMEYSA dedi ki...

hemen tıkladımm çok teşşekkürler...

sevgiler

dilek bozkurt dedi ki...

ben teşekkür ederim birilerinin önemsedini bilmek güzel bende masa üstünede dosyaya attım linkleri açar açmaz ilk işim tıklamak oluyo hergün 5 dakka birilerine yardım etmek:)